100% Suomalainen 100% tyytyväisyystakuu Ei toimitusmaksuja

Pieni lelukauppa

Pieni lelukauppa perustettiin tarpeeseen

Pieni lelukauppa on saanut alkunsa aidosta tarpeesta. Kaikki tietää kuinka hittilelut tulevat ja menevät aina uudestaan, kestosuosikkejakin unohtamatta. Kun näet tai kuulet uudesta hittilelusta, täytyy se mahdollisimman nopeasti saada. Ongelmana on vain, että kaikki muut ajattelee tuosta huippuhienosta lelusta aivan samalla tavalla. Valitettavan usein käy niin, että kun hittilelusta kuulee, on jo liian myöhäistä ja lelu on loppunut jokaisesta varastosta. Tai vaihtoehtoisesti kun näet huippusuositun videon, joka esittelee tätä hienoa fidgettiä, niin tuotetta ei välttämättä ole Suomessa saatavilla tai helposti tilattavana. Tähän ongelmaan on perustettu Pieni lelukauppa. Toivottavasti voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Lelut netistä kaikkien saataville

Pieni lelukauppa seuraa trendejä ja tilaa varastoon vain niitä tuotteita joita halutaan. Olemme intohimoisia leikkijöitä ja haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden saada haluamansa lelu silloin kun siihen on tarve.

Lelujen tietopankki

Tietoa erilaisista Fidgeteistä, Pop It-leluista sekä muista trendaavista ja trendanneista suosikeista

Fidget Spinner

Fidget spinner eli spinneri tai sormihyrrä on stressiä lievittäväksi tarkoitettu lelu, joka on suosittu erityisesti varhaisnuorten keskuudessa. Sen keskellä on tyypillisesti laakeri, joka voi koostua eri materiaaleista, kuten messingistä, ruostumattomasta teräksestä, titaanista, kuparista tai muovista. Hyrrän suosio kasvoi vuonna 2017 sosiaalisen median kautta. Hyrrällä voi tehdä temppuja, ja sen suosiota on verrattu 1990-luvun jojoon.

Hyrrän keksijäksi on sanottu yhdysvaltalaista Catherine Hettingeriä, joka alkoi vuonna 1993 myydä kehittämäänsä hyrrää. Lelukaupat eivät kuitenkaan ottaneet sitä myyntiin, eikä hyrrä menestynyt. Sen patentti raukesi vuonna 2005. Toisten lähteiden mukaan Hettingerin kehittämä hyrrä ei kuitenkaan ole sama kuin fidget spinner. Monet valmistajat ovatkin alkaneet valmistaa useita eri muotoisia ja tyylisiä spinnereitä.

Tavallisesti laakerin materiaalina käytetään keramiikkaa, metallia (ruostumatonta terästä tai kromia) ja sekoitusta. Erilaiset laakerit vaikuttavat värinään, ääneen ja pyörimisaikaan.

Lelun tarkoitus on helpottaa keskittymistä ja mikroliikuntaa toimimalla laitteena, johon stressin voi purkaa. Lähde Wikipedia

Pop It fidget

Pop it on silikonipohjainen puolipallon” kuplia ”sisältävä lelu, jonka kuplia voidaan työntää sisään ja tuloksena tulee popping-ääni. Kun ”kupla” on työnnetty alas, se voidaan työntää takaisin. Kaikki ”kuplat” tuottavat saman äänen työnnettäessä. Leluja on eri muotoisia, mukaan lukien suorakulmiot, ympyrät, kädet ja yksisarviset. Niitä on myös useita kokoja ja värejä. Yksinkertaisen poppimisen lisäksi leluilla pelataan erilaisia ​​pelejä. Trendi on tullut Suomeen keväällä 2021. Toukokuussa BBC ilmoitti, että TikTok-videon katselualustalla oli ollut kaksi ja puoli miljardia katselukertaa. Samanlainen lelu on Dimple. Lähde Wikipedia.

Squishy

Squishy on pehmeä lelu, joka on valmistettu erityisesti formuloidusta pehmeästä polyuretaanivaahdosta, joka palaa hitaasti alkuperäiseen muotoonsa puristamisen jälkeen. Squishies valmistetaan moniin eri muotoihin ja kokoihin, kuten eläimiin, hedelmiin ja elintarvikkeisiin. Lelua kutsutaan myös nimellä kawaii squishy, ​​kawaii tarkoittaa japaniksi ”söpö”.

Japanista peräisin olevat squishit tulivat saataville Yhdysvaltoihin keväällä 2017. Seuraavien vuosien aikana lelut ovat suosittuja kaikkialla maailmassa ja niillä on valtava läsnäolo sosiaalisessa mediassa (erityisesti YouTubessa ja Instagramissa).

Squishit tulivat suosituiksi lasten ja nuorten, mutta myös aikuisten keskuudessa taktilaisen nautinnon vuoksi, jonka kokee heiluttamalla – jonka sanotaan lievittävän stressiä. Lähde wikipedia