100% Suomalainen 100% tyytyväisyystakuu Ei toimitusmaksuja

Pop it fidget Dimple

Pop it fidget Dimple

5.00 viidestä
(1 tuotearvio)

8,90 

Olisiko kivaa jos pop ittien kuplat olisivat isompia? Tämä tuote on juuri sinulle! Dimplessä on eri kokoisia ja värisiä kuplia sekä yksi reikä, mihin voi laittaa vaikka narun ja kiinnittää johinkin missä sitä ei hukkaa. Eli sinä joka kaipaat isompia kuplia, napauta tämä heti ostoskoriin etkä tule katumaan!

Varasto loppu. Maltathan odottaa, tuotetta on tilattu lisää! 😊

Osasto:

Lisätiedot

Paino 0.06 kg
Mitat 11.5 × 12.5 × 2.9 cm

1 arvio tuotteelle Pop it fidget Dimple

  1. 5 viidestä

    James

    Tykkään!

Lisää arvio

Pop it

Pop it on silikonipohjainen puolipallon” kuplia “sisältävä lelu, jonka kuplia voidaan työntää sisään ja tuloksena tulee popping-ääni, käännä se sitten ja aloita uudestaan! Kaikki “kuplat” tuottavat saman äänen työnnettäessä. Leluja on eri muotoisia, mukaan lukien suorakulmiot, ympyrät, kädet ja yksisarviset. Pop it-leluja on myös useita kokoja ja värejä. Yksinkertaisen poppimisen lisäksi leluilla pelataan erilaisia pelejä. Trendi on tullut Suomeen keväällä 2021.

Haasta kaverisi Pop it -taisteluun!

Pelaajat vuorottelevat ja painavat minkä tahansa määrän hiirtä alaspäin yhdellä rivillä. Pelaaja, joka painaa viimeisen hiiren alas, häviää. Pestävä ja loputtomasti uudelleenkäytettävä pop it -peli.

Pop it on rentouttavaa ja keskittymistä parantaavaa tekemistä

Pop it lelun on todettu lievittävän ahdistusta ja stressiä lapsilla ja aikuisilla, joten ne ovatkin hyviä terapia- ja ahdistusleluja aikuisille ja lapsille. Pop it on myös eräänlainen stressilelut, joka auttaa rauhoittumaan ja kesktittymään. Täydellinen lahja lapsesta vaariin.

Matkapeli vailla vertaa

Pop it on myös täydellinen matkapeli, kevyt ja kannettava, eikä se vie paljon tilaa. Peliä on hyvä pelata autossa, bussissa, lentokoneessa, koulussa tai ravintolassa. Se on pehmeä, mukava koskettaa ja vedenkestävä, joten voit viedä sen mihin tahansa, jopa käyttää sitä kylpyleluna! Pop it peli lapsille on ihanteellinen tien päällä oleva lelu, joka pitää heidät kiireisenä pitkään.

Etkö löydä haluamaasi Pop it-lelua?

Etkö löydä toivomaasi Pop it-lelua? Laita meille palautetta alta löytyvällä lomakkeella, niin pidämme huolen, että tilaamme sen varastoon pikimmiten!